След успеха на лентата Убийците на цветната луна американският режисьор

...
След успеха на лентата Убийците на цветната луна американският режисьор
Коментари Харесай

Мартин Скорсезе подготвя заснемането на филм за Христос

След триумфа на лентата " Убийците на цветната луна " американският режисьор Мартин Скорсезе възнамерява да снима идващия си филм за основите на учението на Христос, заяви електронното издание Screen Daily. Пред " Лос Анджелис таймс " Скорсезе разкрива, че дружно с режисьора и критик Кент Джоунс са приключили работата по сюжета за продукцията, която режисьорът възнамерява да снима до края на годината.

Предстоящият план е основан на романа " Животът на Исус " на японеца Шюсаку Ендо. Покойният католически публицист е създател на романа " Мълчание " от 1966 година, който Скорсезе приспособява пред 2016 година с присъединяване на Андрю Гарфийлд, Адам Драйвър и Лиъм Нийсън. Историята ще се развива най-вече в наши дни и ще бъде снимана по наличен метод.

Мартин Скорсезе изследва вярата и живота на Христос във кино лентата " Последното прелъщение на Христос " от 1988г. с Уилям Дефо в основната роля.

" Убийците на цветната луна " получи седем номинации за премиите " Златен глобус " и завоюва една - за най-хубава трагична актриса беше отличена Лили Гладстоун на 81-вите годишни награди в неделя.

Американската Академия за кинематографично изкуство и просвета ще разгласи номинациите си за премиите " Оскар " на 23 януари. Церемонията за връчването на оценките ще бъде на 10 март.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР