След убийството на две млади жени на столичния булевард Черни

...
След убийството на две млади жени на столичния булевард Черни
Коментари Харесай

Димитър Марковски за кошмара на бул. Черни връх: Трудно се доказва полицейски чадър, 50 постановления са рекорд

След убийството на две млади дами на столичния бул. " Черни връх " - каква би трябвало да бъде съответната присъда?

" Това, че сме юристи, не значи, че не сме част от гражданското общество и нямаме лично мнение. Ако се потвърди виновността на господин Семерджиев - наказването при всяко едно състояние би трябвало да е в горния указател, т.е. да бъде насочено към оптималния размер. Има закрепен най-малко от 5 години, глобата варира в диапазон 5-20 години. В никой случай не би трябвало да изключваме функционалността за невиновност. Но доколкото виждам от информацията по медиите, виждам изобилен комплект от доказателства ", сподели юрист Димитър Марковски пред BGonAir.

По думите му откритите опиати в колата му могат съществено да утежнят правното състояние. " Държането на сходен тип наркотични субстанции е закононарушение, въпреки това - това наумява и за негова приложимост, като излезе химичният разбор на кръвната проба, в случай че се откри, че има подобен тип наркотично вещество в неговия организъм, неизбежно ще докара до покачване на по-тежкото обвиняване, че той прави това действие след приложимост на наркотични субстанции ", добави адв. Марковски.
Той е безапелационен, че е право на всеки един обвинен да стартира разнообразни защитни тези и версии. " При тези данни - открита обувка на местопроизшествието, запис от видеокамери, на които се открива, че лицето, което слиза от колата и се отдалечава бяга с една маратонка, е един добър доказателствен първичен актив. Фактът, че там има магистрат, оглежда какво става - това държание е малко необичайно. Трябва да се откри връзката сред този прокурор и господин Семерджиев, в случай че има такава ", акцентира юристът. Марковски разясни, че в случай че се откри връзка сред чиновници на Министерство на вътрешните работи и обвинения някогашен футболист на " Левски ", ще има тежки санкции.

" Недопустимо е едно действие, когато се реализира от длъжностно лице, каквото е всеки един от структурите на Министерство на вътрешните работи или магистрат. 50 постановления? Това е фрапантно, несъмнено е казус, в случай че се направи информация в историята на автомобилната администрация. Това е цялостен връх ", добави той. Попитан по какъв начин се потвърждава полицейски чадър, юрист Марковски отговори: " Трудно се потвърждава и ще е предизвикателство за проверяващите. Няма закононарушение, което да не оставя следи след себе си ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР