След цяла година фитнес и диети, с които успя да

...
След цяла година фитнес и диети, с които успя да
Коментари Харесай

След година фитнес и диети: Цитиридис отпра задник, баджаци и шкембе

След цяла година фитнес и диети, с които съумя да смъкна повече от 20 кг, Николаос Цитиридис отново се е отпуснал с храната. Водещият на вечерното шоу по Би Ти Ви в последно време разхожда големи задни елементи и бедра, мощни като колоните на Партенона в Атина. Шкембето му е провиснало под тениските и в случай че продължава в същия дух, скоро може да стигне обиколките на един от обичаните си артисти – Герасим Георгиев-Геро.

Едно от изискванията, които Би Ти Ви е сложила пред Николаос Цитиридис, с цел да го направи водещ преди повече от година, е било да влезе във форма, признава самият той. Известно е, че първичният контракт, който гръкът подписва с малкия екран, е за сценарист в новото й вечерно предаване. Тогава той тежи близо 110 кг. Шефовете му изясняват, че в света има единствено един пълен водещ на сходно тв шоу и те нямат нито време, нито предпочитание да постановат облика на втори като него. Затова, в случай че желае го покачат от драскач на смехории в лице на малкия екран, Нико би трябвало да мине на диета и да стартира да спортува.

Момчето се оказва амбициозно. Само за няколко месеца то стопява килограмите си до 88, което го вкарва в едни от най-малките размери мъжки костюми по магазините. Именно в този тип се появява за първи път пред феновете през февруари 2020-а.

Оттогава до момента обаче е минало много време и Цитиридис, наподобява, стартира постепенно, само че несъмнено да се завръща към старите си нездравословни хранителни привички. Той от много време е обожател и съвсем професионален дегустатор на вафли. Има специфичен блог, отдаден на ревюта за тях, текстовете от който съумява да издаде в книга. Освен това гръкът не крие, че обичаната му храна са дюнерите, като е имал и интервал от цяла година, в който е преживявал главно с китайски нудъли-полуфабрикати. В дома си имал складирани цели кашони от тях, донесени от майка му – екскурзоводка. „ Имах пълен интервал, ядях страшни отпадъци. Стриите са урок от живота “, разяснява Цитиридис в свое изявление.
Когато сменя нудълите, дюнерите и вафлите с месо и салата и стартира да върви на фитнес 6 пъти седмично, той смъква над 20 кг. Видът му година по-късно обаче потвърждава, че старите привички са надалеч по-силни от новите и че в случай че някой е бил пълен в предишното, е задоволително да се отпусне единствено за няколко седмици, с цел да стартира да се връща към предходното си тегло. Напоследък гръкът сякаш дебелее не с дни, а с часове. От янури до момента той очевидно е качил към 10 кг, които се натрупат с приоритет в задните му елементи и в бедрата. Бузите му също са се закръглили, а в малкия екран се шушука, че стилистите на предаването му към този момент се тормозили по какъв начин ще го обличат, в случай че продължава да пълнее. Шефовете към този момент не му правели проблеми за тежестта, тъй като за годината, в която е на екран, към този момент са съумели да го наложат като лице, с помощта на мощната рекламна акция, която му вършат. Но настоящето тегло на водещия е проблем за самия него, писа Уикенд.

Макар да не проличава на екран, то снижава сериозна самочувствието му, кара го да се тревожи по какъв начин наподобява в ефир и да се чуди дали непотребното тегло няма да се окаже спънка пред работата му. Освен това е известно, че всеки наднормен кг основава заплаха за здравето. След толкоз доста старания да влезе във форма, ще бъде тъпо, в случай че водещият още веднъж се върне към старите си габарити единствено поради липса на воля да задържи новите ограничения. Наскоро шоумена навърши 27 години. Ако в тази нежна възраст той не е кадърен да поддържа здравословно тегло, какво ли ще стане, когато годините напреднат?
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР