След церемонията по представянето на служебния кабинет в Президентството, премиерът

...
След церемонията по представянето на служебния кабинет в Президентството, премиерът
Коментари Харесай

Новият кабинет пое упрвалението, Петков им пожела кураж и смелост

След церемонията по представянето на служебния кабинет в Президентството, министър председателят Гълъб Донев и министрите му отидоха в Министерския съвет, с цел да одобряват публично властта от предшествениците си.
Прочетете още
За миналите седмици нашето държавно управление, макар рецесията построи постоянна основа. Българите могат да бъдат спокойни през идващите месеци. Погрижихме се хората да не усетят растежа на цените на тока и сложихме таван за цените на тока на бизнеса, съобщи Кирил Петков.

Още в края на септември, хората ще усещат понижаване на цените от спускането на газовата връзка с Гърция. Няма да се наложи да гасите пожари в обществената система. Осигурихме данъчни облекчения и помощи на фамилиите с деца, увеличихме заплатите на докторите и учителите. Отпуснахме и помощи за уязвимите групи. Оставяме в остатък бюджет от един и половина милиарда лв., добави той.

Петков акцентира, че през вчерашния ден станахме страната членка на Европейски Съюз с най-бързо подписани оперативни договорености. Надявам се да продължите битката с корупцията, поради която средствата на страната отиваха при малко на брой определени.

Десет години парите отиваха там, вместо да идат за децата, за фамилиите и за всички българи. Желая ви кураж, храброст и триумф, приключи Петков.

Преди час дадохме клетва да съблюдаваме конституцията и във всичките си дейности да се водим от ползите на народа. Пожелавам ви темперамент храброст и мъдрост. Запазете отдалеченост от властта с цел да не губите връзката с хората, съобщи пък новия длъжностен министър-председател Гълъб Донев

Мислете за всеки човек, който би трябвало да се оправи с проблем и ще търси подпомагане от страната. Държавата сме самите ние. Очаквам от всеки от вас работа на 100 % и умни решения и смисъл за всеки български жител. Решения съобразени със законите. Умни и ефикасни решения, които имат за цел възстановяване на живота на хората, сподели той.

Предстоят ни месеци, в които политическите пристрастености ще са нажежени. Ние ще възстановим положителния звук в публичните отношение. Имам чувство, че е допустимо, добави Донев.

След края на церемонията ще се срещнем в елементи с нещата, които унаследяваме. Цените на горивата, високата инфлация, митинга на пътно-строителните компании и доста други ще обърнем внимание. Пожелавам кураж и триумф на всеки един от вас, приключи новия длъжностен министър-предеседател.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР