След този български Уотъргейт с изтеклия запис от заседанието на

...
След този български Уотъргейт с изтеклия запис от заседанието на
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов за записа: Това Народно събрание незабавно трябва да се прекрати

" След този български " Уотъргейт " с изтеклия запис от съвещанието на Националния съвет на Политическа партия, би трябвало неотложно да се приключи съществуването на това Народно заседание ".

Това написа депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов във връзка публикувания запис от Радостин Василев.

" Ако сме сериозна страна, част от тези хора, чиито гласове се чуват, би трябвало да бъдат подведени под отговорност за национално изменничество и застрашаване на националната сигурност ", написа още Гуцанов.



Ето и останалата част от позицията му:

" И не в този момент да вървят по студията на малките екрани и да се изясняват, че имало сюжет, който целял да не се случи постоянно държавно управление. Не има или няма сюжет е значимо. Важно е какво тези хора приказват на публично съвещание на националния си съвет. Защото това, което аз чух, е цялостно двуличие и изменничество към хората, които гласоподаваха за тази партийка, основана под юмрука на президента сякаш да събори модела „ Борисов “ и да подведе под отговорност хора от ръководството на ГЕРБ поради милиардните обири в последните 12 години ръководство. И вместо това, те кроят скица да „ тупат топката “ 6 месеца, с цел да падне основния прокурор и Борисов да не бъде измамен под отговорност и по този начин „ изпран “ да се яви на нови избори. Да не приказваме за съгласувателния режим на началниците на служби с „ посолството “. Това е не просто изменничество, това е държавен прелом и тъпчене на националната сигурност на страната ни. Затова ние от Българска социалистическа партия напуснахме съвещанието на Народното събрание преди гледането на закон, входиран в деловодството 5 минути преди да влезе в пленарна зала. Ние първи поискахме отстраняването на Иван Гешев, само че не и през „ изпирането “ на Борисов и неналичието на търсене на отговорност от Петков и компания за доставките за газ. Всички тези хора би трябвало на секундата да изоставен Народното събрание, тъй като сега сме очевидци на действителен парламентарен прелом и цялостно занемаряване на волята на народа ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР