След тежко боледуване бабата на Азис–Станка, изгуби дарбата си. Талантливата

...
След тежко боледуване бабата на Азис–Станка, изгуби дарбата си. Талантливата
Коментари Харесай

Бабата на Азис загуби дарбата си

След тежко боледуване бабата на Азис–Станка, изгуби дарбата си. Талантливата ясновидка и врачка беше дни наред болна от грип, поради който още не може да се оправи.

„ Още се възвръща. Вече е на възраст и всичко й е мъчно. Почти не гледа на карти и не пророкува”, разкри пред вестника Троян Илиев, наследник на Станка и татко на Азис.

В началото на годината Азис реши да направи баба си известна и показа в мрежата координати за връзка с нея. Много хора от своя страна взеха решение да се възползват и в следствие да получат сведения за бъдещето си. Тогава, Троян показа, че от многочислените визити в дома им, бабата се разболяла.

„ Телефоните не спираха да звънят, не сколасвам да отговарям”, разкрива бащата на артиста.

В Костинброд пък Станка е по-известна с гадателските си умения, в сравнение с като бабата на Азис.

Бабата на артиста открива дарбата си на 13 години, когато стартира да гледа на карти таро и от този момент не стопира. За развъждането на внука си, тя е безапелационна, че Васко е бил доста палаво дете и постоянно е отнасял по някой пестник.

Въпреки това си остава обичаното й внуче и до през днешния ден.

В дейните си години през къщата на пророчицата са минавали по 30 — 40 индивида дневно. Фиксирана цена няма, всеки оставя по колкото може.
Зли езици настояват, че от позор никой не смеел да остави по-малко от 10-20 лева А нейни фенове оставяли по 50 и даже по 100 лева

Бабата на Азис обаче не си пилее парите, а ги къта за черни дни. Мнозина даже се майтапят, че тя е по-богата дори от Азис.

Източник: hotArena

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР