След тежка катастрофа в Гърция четирима души са загинали, десетки

...
След тежка катастрофа в Гърция четирима души са загинали, десетки
Коментари Харесай

Тежка катастрофа в Гърция с жертви и ранени

След тежка злополука в Гърция четирима души са починали, десетки са ранени, а към 50 души са в болница с доста тежки пострадвания. Катастрофата е сред туристически рейс и два автомобила и е станала на народен път покрай град Пайония в Северна Гърция тази заран, оповестява в. “Катимерини ”.

 Снимка: БГНЕС

От една от колите са извадени трима души в безсъзнание, сподели представителят на пожарната работа Янис Артопойос. Друг доста тежко ранен човек е изваден от втората кола, от която са били избавени други двама съществено потърпевши.

По думите на Артопойос в рейса е имало 78 души. Той е превозвал сръбски туристи, които са пътували към Аспровалта, в региона на Солун, за почивка.

 Снимка: БГНЕС

Автомобилът с четиримата пасажери се е движел в противоположна посока, когато ненадейно се блъска челно в рейса, споделя водача на рейса. Заради конфликта рейсът изляза от шосето и пада в канавката.

 Снимка: БГНЕС

Автомобилът, в който имало четирима пасажери, бил изцяло сплескан при злополуката. Във втората кола е пътувала сръбска гражданка с детето си. Тя също е наранена от конфликта, предава Народоосвободителна въстаническа армия.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР