След тази процедура кожата ви ще изглежда много по-млада и

...
След тази процедура кожата ви ще изглежда много по-млада и
Коментари Харесай

След тази процедура ще изглеждате с 10 години по-млади

След тази процедура кожата ви ще наподобява доста по-млада и свежа

Разбира се, всички ние поставяме грижи за кожата на лицето, само че от време на време животът ни изненадва: тъкмо когато би трябвало да изглеждате най-добре, външността ви ви подвежда. Предстои ви значима среща или сантиментална вечер и желаете да изглеждате като богиня, макар че вашите земни терзания, проблеми и паники не се отразяват по най-хубавия метод на лицето ви.

Би било хубаво да се научите първо да се погрижите за себе си и по-късно за другите. Грижата за себе си нормално заема последния ред в листата с безкрайни задания, които би трябвало да свършите всеки ден. Времето в никакъв случай не ви стига. Но има излаз!

Опитайте тази тридневна процедура, след която кожата ви ще наподобява доста по-добре и по-млада:

Ден 1
Започнете деня си с маска за лице с банан. Смесете 2 супени лъжици бананова паста и 1 чаена лъжичка сурово мляко. Разбъркайте добре и вашата маска е подготвена.

Нанесете тази маска на лицето си. Оставете да работи 15 минути и по-късно измийте.

Ден 2
Втрийте в кожата на лицето и напръскайте цялото си лице с оризова вода. Как да си я извършите вкъщи?

В 1 чаша вода накиснете половин чаша ориз за 30 минути. Оризовата вода работи като на ниска цена и гальовен почистващ препарат. Използвайте като почистващо средство или като тоник.

Ден 3 – картофени кубчета за масаж
Вземете 1 картоф, обелете го и го настържете. Поставете настъргания картоф в блендер, прибавете 1/2 чаша семена от нар и 1 супена лъжица вода.

Добавете лимонен сок към тази примес и разбъркайте. Излейте тази примес във форма за ледени кубчета и поставете във фризера.

Масажирайте лицето си с тези ледени кубчета за 5 минути. Правете тези процедури в продължение на 3 дни и ще забележите невероятните резултати.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР