След тази конференция откривам в себе си някои предубеждения, които

...
След тази конференция откривам в себе си някои предубеждения, които
Коментари Харесай

Иван Гешев закри конференцията STOP HATE SPEECH и обяви: Този формат открива прозорец на възможности

След тази конференция откривам в себе си някои предразсъдъци, които отпаднаха, откакто се видяхме и говорихме. Обсъдихме аспекта наименуван ненавист от всички гледни точи.

Това съобщи основният прокурор, който закри интернационалната конференция  " STOP HATE SPEECH ". 

" Второто извънредно значимо за мен, като основен прокурор, за който този въпрос е тематика, за нас като нация, самите ние се ненавиждаме в всекидневието. Този процес се задълбочава година след година и няма по какъв начин да не докара до всички последствия, които в исторически проект вероятно може да докара. Ние имаме проблем в нашето общество. Това е омразата, която имаме един към различен. Всекидневно използваме тази тирада на омразата, без самите ние да осъзнаваме. По този метод сътворяваме заплахите, които обсъдихме ", добави той. 

" Искам да кажа, че този формат, който беше през вчерашния ден и през днешния ден, би трябвало да продължи. Той открива прозорец на благоприятни условия. На този формат участваха хора, които могат да трансформират нещата. Поотделно няма да имаме същия резултат, какъвто може да имаме дружно. Така пред нас се отваря опция да преборим този проблем - езикът на омразата. Надявам се да се виждаме отново ", приключи. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР