След тържеството в чест на великите свещени събития, случили се

...
След тържеството в чест на великите свещени събития, случили се
Коментари Харесай

Честито На Именниците! Ето Кои Чудесни Имена Празнуват На 26 Декември!

След тържеството в чест на великите свещени събития, случили се в деня на Христовото Рождество, на други ден събира вярващите да възхвалят с хвалебни и благодарствени песни Божията майка като определен съсъд на Божия промисъл. " Дойдете - подканя ни Църквата тоя ден - да възпеем Спасителевата майка, която и след раждането отново се оказа Дева! " Това заседание на вярващите на другия ден след Рождество Христово за възхваляване на св.

Богородица, която родила Спасителя, е наречено " Събор на пресвета Богородица ". Същия ден се чествува паметта на св. праведни Йосиф, обручник на св. Дева, за живота на който са непокътнати малко сведения, а също и паметта на св. цар Давид като прочут основоположник на Иисуса христа и на св. Яков брат Господен, пръв християнски свещеник на град Йерусалим, написа Блиц.

На днешния 26 декември честват всички, носещи името Дарина, Давид, Дацо, Дачо, Жозеф, Йосиф. Днес се празнува и Денят на бащата. Дарина е славянско име, което произлиза от думата подарък, подарък. Макар че в учебно заведение не се радва на изключително висок триумф, Дарина съумява в живота, а по тази причина и оказва помощ вродения сексапил, с който съумява да омае хората.

Тези дами са умни и извънредно хитри. Дарина е упорита жена и подхваща, каквото е решила, без да чуе мнението на другите. Давид значи – любим, а Йосиф значи – подарен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР