След сватбата на Меган Маркъл и принц Хари много фенове

...
След сватбата на Меган Маркъл и принц Хари много фенове
Коментари Харесай

Кейт ли е причината за къвгата между принц Уилям и принц Хари? - slava.bg

След сватбата на Меган Маркъл и принц Хари доста почитатели на кралското семейство бяха сигурни, че някогашната звезда на „ Костюмари “ не се схваща с Кейт Мидълтън. Херцогинята на Кеймбридж се почувства съперник в лицето на снаха си и незабавно се отхвърли от концепцията да поддържа положителни връзки с нея.

Въпреки това, неотдавнашните разкрития на близки до кралското семейство хора опровергават тези клюки. Съобщава се, че в никакъв случай не е имало същинска война сред Кейт и Меган, само че принц Хари от дълго време се е сблъскал с засегнатост против принц Уилям.

Според източници в задграничната преса, в самото начало на новия разказ на по-малкия му брат Уилям – постоянно рационален и разумен, какъвто е подобаващ за предстоящ крал, го предизвестил да не бърза за сватбата.

Херцогът на Съсекс приел този съвет драговолно, приемайки го като цялостно съмнение. Източниците настояват, че през цялото време Кейт Мидълтън би могла да сдобри братята, само че тя избрала да не прави нищо и просто да изчака английските таблоиди да раздерат Хари и Меган.

Журналистът на CNN остро подлага на критика дейностите на херцогинята на Кеймбридж, като твърди, че тя е главният изверг в кралското семейство.

Според Бернадет Джакомацо, Кейт безмилостно хвърлила Меган и Хари „ под рейса “, с цел да наподобява като „ многострадална жертва “ и „ послушна кралица “ на назад във времето. – Колко ослепително е, Кейт Мидълтън. И какъв брой подло – заключи Джакомацо. „ Не е чудно, че се вписвате толкоз добре. “

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР