След страхотния успех и взривоопасни битки, които нажежиха варненската публика

...
След страхотния успех и взривоопасни битки, които нажежиха варненската публика
Коментари Харесай

SENSHI се завърща с пето грандиозно бойно шоу - на 22 февруари във Варна!

След страхотния триумф и взривоопасни борби, които нажежиха варненската аудитория през октомври, към този момент е ясна и идната дата за най-зрелищното бойно шоу SENSHI . То ще се организира на 22 февруари 2020 година, а хазаин още веднъж ще е морската столица на България Варна - градът, прочут с традициите си в бойните спортове.

Феновете могат занапред да се готвят за 9 супер борби и доста екшън на кръга. Организаторите към момента пазят в загадка в какви стилове ще са конфликтите, само че мястото към този момент е ясно. Бойната галавечер ще се организира в Двореца на културата и спорта във Варна, където през октомври на SENSHI 4 международната и европейската ни шампионка по кикбокс и муай тай за 2019 година Теодора Кирилова извоюва исторически триумф за България, нокаутирайки непобеждаваната до момента киргизстанка Бегаим Какчекеева, която се състезава за Русия.
 Снимка 449807
Източник:

Българските асове за следващ път потвърдиха класата си, надделявайки съществени съперници в конфликти по карате киокушин, по разпоредбите на новата Професионална лига на Световния киокушин съюз, както и в жанр К-1. С купи от супертурнира SENSHI 4 си потеглиха капитанът на националите ни по кикбокс повторен международен първенец при професионалиститеАтанас Божилов, Атанас Божилов, многократният ни медалист по киокушин и рекордьор по триумфи на кръга на галата Николай Йоргов, варненският кикбоксьор и първенец по кикбокс, бокс и киокушин Едуард Алексанян и международният първенец по муай тай за 2019 година Петър Стойков. С победа на кръга на SENSHI дебютира и един от най-младите и надарени български бойци, който от години живее и тренира в Дания - Али Юзеир.
 Снимка 431464
Източник:

Очаквайте детайлности кои ще са идващите огромни имена, които следва да взривят публиката във Варна на SENSHI 5! За повече информация следете уеб страницата на SENSHI - www.senshi.com. Подробности, фотоси и вълнуващи видеа от галавечерите може да откриете във фейсбук страницата и Instagram профила на SENSHI.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР