След специалните версии Black Badge на Wraith, Ghost и Dawn от

...
След специалните версии Black Badge на Wraith, Ghost
и Dawn от
Коментари Харесай

ROLLS-ROYCE показа Black Badge Cullinan

След специфичните версии Black Badge на Wraith, Ghost и Dawn от 2016 и 2017 година, през днешния ден ROLLS-ROYCE разкри подробности и за новото попълнение в семейството Black Badge, а точно Black Badge Cullinan.

ROLLS-ROYCE Black Badge Cullinan е създаден специално за тези от клиентите на легендарната марка, които търсят спомагателна доза експресивност и драматизъм в своя автомобил.

6.75-литровият, V-образен, 12-цилиндров двигател на първокласния SUV модел Black Badge Cullinan дава обещание оптималната мощ от 600 конски сили и оптимален въртящ момент от 900 Нм, което съставлява увеличение от надлежно 29 конски сили и 50 Нм в сравнение с познатите до момента показатели на автомобила. Допълнителни промени са били нанесени и по отношение на окачването и кормилната система, като крайната цел е била постигането на по-динамично пътно държание.

В оборудването на ROLLS-ROYCE Black Badge Cullinan са включени редица тематични стилистични елементи, включително Forge Yellow жълта кожа, Technical Carbon приложения, неповторими за версията алуминиеви 22-цолови джанти и други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР