След спечелването на 11 титли в Бундеслигата поред баварците са

...
След спечелването на 11 титли в Бундеслигата поред баварците са
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен с тотален антирекорд - само 1 точен удар за два мача

След спечелването на 11 трофеи в Бундеслигата подред " баварците " са покрай пагубна рецесия по техните стандарти при крах в идващите си мачове.
Прочетете още
Миналия уикенд мюнхенци изгубиха 0:3 от директния им съперник за купата " Байер " (Леверкузен) и по този начин към този момент изостава с 5 точки.

А в осминафиналния конфликт в Шампионската лига в сряда загуби с 0:1 от " Лацио ".

Проблема за " Байерн " обаче не са резултатите, а играта.

" Баварците " освен изгубиха последните си два мача без да вкарат гол, само че насочиха единствено един прецизен удар към вратата на съперниците си.

За страдание Томас Тухел няма и по какъв начин да се опре на вероятно продобиване на купата на Германия след ранното отпадане във втория кръг от третодивизионен тим и по този начин за неговия тим остава да се бори единствено за Бундеслигата и Шампионска Лига, където ще би трябвало да наваксват закъснение.

Това не е сезон по стандартите на " Байерн " и мениджърската позиция на Тухел е съществено застрашена.

На въпроса какво се случва с тима Тухел отговори с думите: " Не мога да си го обясня. "

Статистически видяно " баварците " имат скок в представянето си от предишния сезон, като са спечелили повече точки, вкарали са повече голове и даже са позволили по-малко, само че това не е задоволително за момента.

Тухел дойде в немския гранд при започване на март предходната година като съумя да завоюва Бундеслигата на кантар в последния кръг, когато тимът му беше с равни точки с " Борусия " (Дортмунд), само че имаше по-хубава голова разлика.

За съпоставяне предишният треньор на " Байерн " - Нагелсман, реализира 10 загуби едвам след 84 мача отпред на тима, до момента в който сегашният ментор ги позволи единствено за 43 мача.

Дали обаче Тухел ще успее да преобърне нещата в " баварския " отбор преди търпението на управлението към него да престане, ще разберем през идващите седмици.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР