След Слушай своето тяло“ и Твоето тяло казва: Обичай се!“

...
След Слушай своето тяло“ и Твоето тяло казва: Обичай се!“
Коментари Харесай

Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си

След „ Слушай своето тяло “ и „ Твоето тяло споделя: Обичай се! “ „ Ентусиаст “ преиздава едно от най-търсените заглавия на световноизвестната канадска авторка Лиз Бурбо – „ Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си “. Книгата излиза у нас с ново заглавие след години неявяване от пазара. Чувствате ли се, като че ли персоналният ви път се върти в обаян кръг? Случва ли ви се проблем, който смятате, че сте разрешили, да се появи още веднъж в живота ви? Това са единствено част от въпросите, на които Бурбо ще отговори тук.
Също като предходните книги на авторката и тази поддържа тезата, че всички физически, прочувствени или психически проблеми произлизат от петте рани на душата: отхвърлянето, изоставянето, унижението, измяната и несправедливостта. Подробното изложение на тези рани и на маските, които сме развили, с цел да ги прикрием, ще ни помогне да установим действителната причина за съответни проблеми в живота ни, в това число що се отнася и до физиката на тялото.
Според Лиз Бурбо всички имаме една и съща задача на тази планета: да прекосяваме през разнообразни опитности, до момента в който се научим да ги приемем и да се заобичаме посредством тях. Когато едно прекарване е съпроводено с неприемане или, с други думи – с наказание, виновност, боязън, страдание или всякаква друга форма на отказване, индивидът притегля непрекъснато условия и хора, които го карат да минава още веднъж и още веднъж през същите прекарвания. На някои хора не просто им се случват едни и същи събития в границите на техния живот, само че и се въплъщават още един път или даже по няколко пъти, до момента в който съумеят да одобряват въпросните прекарвания.
Като всяка книга на Лиз Бурбо и „ Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си “ предлага на практика решения, с цел да превърнем всекидневните си проблеми в трамплин към осъзнаването и израстването. Тя ще ни уточни верния път към изцелението на раните на душата и ще ни помогне да преоткрием същинската си същина и най-накрая да бъдем себе си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР