След случая с момичето, рязано с макетно ножче,досъдебните производства са

...
След случая с момичето, рязано с макетно ножче,досъдебните производства са
Коментари Харесай

От 2 до 10 г. затвор може да получи нападателят с макетното ножче

След случая с момичето, рязано с макетно ножче,досъдебните производства са две, съобщи пред Нова ТВрайонният прокурор Таня Димитрова.

По едното досъдебно произвеждане следствието тече от 1 месец - по него еназначена петорна съдебномедицинска експертизас присъединяване на три движимости лица правосъдни медици, един неврохирург и един пластични хирург.

„ От тяхното умозаключение желаеме да изведем изводадали става дума за междинна телесна щета или даже за няколко междинни телесни повреди. След което ще преценим квалификацията на действието, като ще считаме, че действието е осъществено с особена свирепост и по изключително непосилен метод по отношение на потърпевшата, което в допълнение утежнява квалификацията и надлежно предвиденотоза такава подготовка наказване е от 2 до 10 годинилишаване от независимост. ” - съобщи прокурор Димитрова.

" По втория случай, който е от през вчерашния ден, е стартирано досъдебно произвеждане. Има данни, че два дни преди насилието и нанасянето на телесни повреди, са постъпили по отношение на неязакани за ликвидиране от обвиненото лице. " - разясни тя.

По думите й младото момиче е поддържало връзка с обвинения Георги Николаевв продължение на 4 месеца. Започнало е да сепоявява по-агресивно поведениеот негова страна.

„ Докато се стига до 26 юни. Той звъни на домофона, тя е сама, разпознава го и го пуска. Той е с маска, ръкавици, плашещ метод. Според нейните показания, след няколко удара не помни нищо, свестява се нарязана. Търси помощ при своя съседка. ” - изясни още районният прокурор.

„ Тук е място, може би да кажем, че е подходящо и да се намерения за законодателни промени по въпроса с оглед утежняване на наказванията, когато става дума за такива закононарушения, свързани даже и с лека телесна щета, само че по породен и по необикновен непосилен метод ”, съобщи прокурор Димитрова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР