След скандалния клип на мачото, който заплашва жена на пътя,

...
След скандалния клип на мачото, който заплашва жена на пътя,
Коментари Харесай

Става интересно! Бойни организации предизвикаха батката с БМВ-то: Щом можеш да се бийш, ела в залата

След скандалния клип на мачото, който заплашва жена на пътя, от няколко бойни клуба насочиха провокираха към бабаита. До всичко това се стигна след конфликтна обстановка на пътя.
Действието се развива на варненска улица, а младежът с бойните " умения " кара бляскав автомобил с варненска регистрация. Освен, че псува лидера на другата кола, претендент биячът размахва междинни пръсти и наскърбява дамата от автомобила. Всичко това възмути хиляди в обществените мрежи.
От Боен клуб " България " насочат следното предизвикателство: „ Ние отправихме покана, в случай че някой сходен образец желае да се опитва в залата, да заповяда при нас. Ако победи, ние му даваме и парична премия. За страдание тези случаи не престават, а нашата концепция е предварителна защита, не експанзия “.
И още: " Дни на отворените порти за биячи ". След като " възпитавахме " такива облици по паркинги и молове....ето, една чудесна опция за всички биячи. Имаме два кръга, една клетка и доста на брой искащи, които ще поправят пропуските Ви в първите седем и следващи години! Mястото е известно София, бул. " Цар Борис " III, No.224, зала " Боен Клуб България ". Вие сте на ход!!!! "
По-късно в страницата на TWINS MMA разпространиха информация, че името на бабаита е Емил Лечев. Бойната организация също кани мъжагата да взе участие на идната им церемония вечер:
" Емил Лечев от Варна е първият поканен участник на идният ТУИНС ММА -14. Той може да са биий, щот е ходил на ММА и Бокс! Предлагаме му да взе участие с по-високо персонално тегло против доста по-лек съперник. Тъй като цяла улица " професор Николай Державин " 29 във Варна е пропищяла от него! Сега и цяла зала ще пищи. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР