След скандала с прокопаните тунели под Главната на Пловдив, прокуратурата

...
След скандала с прокопаните тунели под Главната на Пловдив, прокуратурата
Коментари Харесай

ОБЗОР: Скандалът с катакомбите в Пловдив продължава, коледният дух се настани на Главната

След абсурда с прокопаните тунели под Главната на Пловдив, прокуратурата потегля по петите на създателя им - Мирослав Стамов. От държавното обвиняване са се самосезирали и е стартирана цялостна инспекция по случая.

На няколко метра над катакомбите към този момент царува коледно въодушевление. Подготовката на Ледената пързалка на площад „ Централен “ е на финалната права. Съвсем скоро пловдивчани ще могат да се насладят на атракцията, като се чака тя да бъде налична от 1 декември, в случай че атмосферните условия го разрешават.

Четвъртата Коронавирус вълна продължава да отшумява. За миналото денонощие 728 са новите случаи на у нас, от тях 28 в Пловдив. Процент на позитивните проби е 5%.

Все повече страни обаче записват първи случаи на новия вид на ковид. След 13-те позитивни проби в Нидерландия, нови инфектирани бяха регистрирани във Англия, Дания и Канада.

Новият вид на COVID-19 несъмнено ни тормози, не можем да кажем дали ще господства над Делта, има такива опасения, разяснява и епидемиологът Христиана Бацелова.

Защо документите за антитела от една и съща лаборатория са с идентични стойности?

На моменти в договарянията за сформиране на държавно управление има нездравословен оптимизъм, счита политологът Калоян Методиев. Според него има възможност да не бъде изкаран цялостен мандатът поради другия профил на бъдещите съдружни сътрудници.

А от Българска социалистическа партия желаеха документално съглашение за коалиция, преди да приказват за министри

Ангел Караматев, по-известен като пловдивския Ястребовски, се изправи през днешния ден пред магистратите от Районен съд - Пловдив. По време на разпоредителното съвещание трябваше да стане ясно дали Караматев ще признае виновност по обвиняване, че е присвоил посредством лъжливи обещания от Атанаска Спасова пари и движимости на обща стойност над 35 000 лв.. Пострадалата също участва в правосъдната зала дружно със своите представители.

Подножието на рид Бунарджика е в топ 3 на най-скъпите региони в града. Цената на квадратен метър застроена повърхност гони 2000 евро, само че претенциите на хората, които живеят там се лимитират очевидно единствено до хигиената зад двуметровите им огради. Зелените площи около стълбите, които пресичат улиците - серпентини, са занемарени и осеяни с отпадъци. На места даже са се оформили спонтанни сметища.

Икономическа полиция разкри два медицински центъра, издали голям брой подправени документи за Коронавирус имунизация. Единият случай е в МБАЛ-Асеновград, a другият в частен медицински център в Раковски.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР