След скандала с доста по-младата от него любовница, Стоян Алексиев

...
След скандала с доста по-младата от него любовница, Стоян Алексиев
Коментари Харесай

Машина Е, Никоя Красавица Не Можа Да Му Устои! Дръжте Се За Стола, Бай Стоян Алексиев И Ралица Паскалева Са

След абсурда с много по-младата от него държанка, Стоян Алексиев се оказа отлъчен от цялата актьорска колегия. За малко да загуби поста си в Народния спектакъл, а в това време героят му завърши своята роля в сериала „ откраднат живот “. Малцина са тези, които се осмелиха да застанат до пенсионирания артист и да го защитят.

Папарашките фрагменти на Стоян Алексиев и Ивана Бобойчева се трансфораха в неговата неоправдателна присъда. Изненадващ, обаче, една друга звезда от „ Откраднат живот “ скочи да брани по-възрастния си сътрудник. Това е чаровната Ралица Паскалева. За нея, както и за още мнозина артисти, функциите на бай Стоян с това, с което би трябвало да се помни и за което би трябвало да се почита.

„ Не дръзвам да осъждам никого и кой какво прави в персоналния си живот в никакъв случай не ме е засягало. Стоян Алексиев е извънреден експерт в работата си и правилен другар, което ми стига, с цел да го почитам и поддържам. А и знаете–истината постоянно е някъде по средата. Оценявайте личността му поради това, което прави толкоз години наред за българското кино и спектакъл ”, съобщи Ралица в профила си във фейсбук.

Видимо Паскалева е най-върлата защитничка на доцент Генадиев и държи да изкаже мнението си. Тя добави и прочувствен фотос, на който двамата си снимат ръцете в операционната. Общите подиуми със Стоян Алексиев очевидно липсват на младата актриса. Но почитание посред им не липсва и след края на взаимната им работа, написа hotarena.net.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР