След сигнал за измама с евросредства бяха претърсени няколко адреса,

...
След сигнал за измама с евросредства бяха претърсени няколко адреса,
Коментари Харесай

Няма повдигнато обвинение срещу кмета на община Стамболийски

След сигнал за машинация с евросредства бяха претърсени няколко адреса, измежду които фамилната фабрика на кмета и постройката на общината

Няма повдигнато обвиняване против кмета на община Стамболийски и регионален координатор на ГЕРБ след зрелищната акция в града. След сигнал за машинация с евросредства бяха претърсени няколко адреса, измежду които фамилната фабрика на кмета и постройката на общината.

Георги Мараджиев беше разпитван в полицейското ръководство. Той твърди, че сходна акция против него се организира за трети път и е обвързвана с идните избори.

" Ако един депутат или жител с един сигнал успее да довлече в общината цялата полиция в Пловдив, това значи, че не живеем в правова страна, а сме се върнали в 80-те години ", разяснява кметът Мараджиев, представен от.

По думите на сина му - Рангел, двамата са били подложени на извънредно жестоко отношение.

" Един от цивилните чиновници си е разрешил пред очевидци да каже: Като не знаете за кого да гласувате, другият път не с пушки, а не знам с какво ще влезем ", описа той.

" От Общинския съвет единомислещо ще приемем декларация, с която осъждаме бруталните дейности на полицията ", безапелационен бе ръководителят Стоян Богданов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР