След шумния скандал около сделката за ЧЕЗ, която касае пряко

...
След шумния скандал около сделката за ЧЕЗ, която касае пряко
Коментари Харесай

Спешно променят Закона за енергетиката заради сделката с ЧЕЗ


След шумния скандал към договорката за ЧЕЗ, която касае директно националната сигурност на България, вицепремиерът по публичен ред и сигурност и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов свика среща с специалистите на партията в региона на енергетиката. По предложение на първия ръководител на парламентарната комисия за надзор на КЕВР в 43-ото Народно заседание, член на енергийната комисия в 44-ото Народно събрание, заместник-председател на ПГ " Обединени патриоти " и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ Искрен Веселинов на съдружния съвет, след който през вчерашния ден беше дадена и изключителна конференция, незабавно се изготвят промени в Закона за енергетиката.

Направеното предложение е КЕВР да има пълномощията да позволява покупко-продажбите при продажба на капитала на търговски сдружения, които ръководят стратегическа за енергийната ни система инфраструктура. В този случай купувачите следва да бъдат стратегически вложители, които да могат да подсигуряват дълготрайното стабилно развиване на енергийната система на България.

По предписание на водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов концепциите бяха препоръчани от Веселинов и утвърдени от съдружните ни сътрудници. Те ще бъдат показани и на бъдещите съвещания на съответните отраслови комисии в Народното събрание и на останалите парламентарно показани партии.

Това е първата стъпка към реализиране на сериозна бистрота и надзор в областта на енергетиката що се касае до стратегически вложения, като договорката за ЧЕЗ, която безусловно носеше опасност за сигурността на страната.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР