След шумната сватба, която вдигнаха плеймейтката Златка Райкова и арменецът

...
След шумната сватба, която вдигнаха плеймейтката Златка Райкова и арменецът
Коментари Харесай

Джизъса сътвори голяма беля, отсвири...

След шумната женитба, която подвигнаха плеймейтката Златка Райкова и арменецът Карен, направиха още едно празненство, само че този път на сина й - Благой. Малкият навърши 4 години, а някогашната плеймейтка провежда гръмък ваучър в детски празненство център, в който се включи и аниматор с облекло на Супермен.

Липсата обаче на татко му Благой Георгиев не остана незабелязана. За сметка на него в обятията на Райкова на детския рожден ден на сина на Благо Джизъса е новият мъж на русокосата хала Карен. Тримата наподобяват щастливи дружно, прегърнати на фона на голяма торта с анимационен воин, писа  " Телеграф ".

След като двамата сложиха пръстените, Златка показа, че ги чака и меден месец с децата. Оказва се още, че плеймейтката е взела и семейството на мъжа си - Хачатрян. 

Както е известно някогашният футболист Благой Георгиев още веднъж е на крилете на любовта. Преди време самият той призна, че е влюбен в дъщерята на Ванко 1- Ивана. 

Очевидно тя е дала отговор на възприятията му и двамата към този момент са дружно. Все още обаче не е ясно дали е узаконил свободата си след раздялата с Полина Спасова. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР