След щастливата новина за третата бременност на Кейт Мидълтън се

...
След щастливата новина за третата бременност на Кейт Мидълтън се
Коментари Харесай

Ефектът Шарлот или защо принцеса Шарлот струва над 3 милиарда долара?

След щастливата вест за третата бременност на Кейт Мидълтън се заприказва още повече и за другите ѝ две деца - принц Джордж и принцеса Шарлот.

Вече публично: Кейт и Уилям чакат третото си дете!

С майка, която носи на ежедневна база модели на Alexander McQueen, Monica Vinader и Reiss и със невероятната дарба да кара една дреха да изчезва от рафтовете на магазините в мига, в който се появи с нея на открито, не е по никакъв начин учудващо, че дребната принцеса Шарлот също дава своя голям принос към стопанската система, въпреки и да е единствено на 2 години.
Още от Известни  бионсе Edna същинска жена на 36! Честит рожден ден, Бионсе!  б Вече публично: Кейт и Уилям чакат третото си дете!  Брад анджелина Сагата продължава: Брад и Анджелина още веднъж дружно?  джордж клуни амал клуни Влюбени и блестящи: Джордж и Амал Клуни на аления килим във Венеция
Оказва се, че принцеса Шарлот към този момент е оценена на над 3 милиарда $ (3.86 милиарда $, с цел да бъдем точни).

Според водещата самостоятелна бизнес консултантска компания, Brand Finance, единствено за две години, въздействието на Шарлот има чиста стойност 3 милиарда $, която е почнала да нараства в мига, в който тя бе показана на света.

На 2-ри май 2015-та година Кейт Мидълтън показа за първи път новородената Шарлот на стълбите на болничното заведение St. Mary в Лондон. Тя бе повита в чисто бяла плетена пелена на марката GH Hurt & Son Ltd. Няколко часа по-късно компанията към този момент е продала хиляди бройки от същата пелена, а производството им се е удвоило за нощ.
 Getty/Gulliver
Същият резултат е реализиран и с ретро бебешката количка, в която се возеше Шарлот по време на кръщенето ѝ.

Т.нар. "Ефект на Шарлот " се прояви и през 2016-та година, когато в интернет се появи фотография на Уилям, Кейт, Джордж и Шарлот по време на зимната им почивка. На фотографията се виждаха розовите пухкави ботушки на принцесата, закупени от уебсайт, който е нараснал продажбите си с 97% % по-късно.
 Getty/Gulliver
В резултат на това Шарлот има даже по-висока чиста стойност от тази на 4-годишният си брат Джордж (2.4 милиарда долара) и годни сполучливо чистата стойност на майка си ( 6 милиарда долара).

А ние нямаме самообладание да разберем дали кралското семейство ще си има още една принцеса, която да приковава всички погледи към себе си!
 Getty/Gulliver
Още забавни вести към кралското семейство:
Сладък като баща: принц Джордж и принц Уилям Няколко фотоси на бъдещия престолонаследник - принц Джордж! Всички неща, които кралското семейство споделя за дребния принц! Кралски сладури на женитба - принц Джордж и принцеса Шарлот Принцеса Шарлот може да е единствено на 2, само че към този момент е жена, която знае какво желае!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР