След шест години Шакира и Пике се разделиха. Двойката, която

...
След шест години Шакира и Пике се разделиха. Двойката, която
Коментари Харесай

Всички Си Мислеха, Че Животът Им Е Цветя И Рози, Но Шок! Обичаната Певица Внезапно Се Изнесе От Дома На

След шест години Шакира и Пике се разделиха. Двойката, която до неотдавна бе образец за единно фамилията е пред разлъка. Според слуховете, които витаят в общественото пространство, двойката е пред разлъка. И са решили да сложат завършек на връзките си.

„ Този път нещата са съществени. Решението взе Шакира, която бе безапелационна, че не желае да живеят повече по този начин “, разясняват от обкръжението им пред испанските медии.

Новината идва дни откакто Пике разгласи, че поддържа отделянето на Барселона от Испания. Ливанската певица и обичания й живеят в испанския град от години. Двойката има две деца – на четири и на две години, като до неотдавна изглеждаха една от най-стабилните двойки в спорта.

Влюбените не са коментирали публично раздялата си, само че се приказва, че Шакира е напуснала дома им, дружно с двете деца. По всяка възможност изпълнителката ще избра да се реалокира в Съединени американски щати, където пребиваваше, преди да се събере със спортната звезда.

Двамата бяха една от най-стабилните двойки в спорта и шоубизнеса. Мнозина ги сравняваха с Дейвид и Виктория Бекъм. Футболното семейство към този момент 18 години е дружно и макар големите земетресения, които претърпяха, в последна сметка бракът им оцеля, написа разкрития.ком.

Друг образец за постоянен брак в спортните среди бяха Шакира и Пике. За страдание обаче двойката очевидно има съществени разлики във възгледите си за бъдещето. При все това, до скоро изпълнителката твърдеше, че той е най-хубавият й другар и правилен сателит в живота. „ Той е страховит татко. Не имах вяра, че ще се оправя без него “, споделя още тя.

Мълвата идва на фона на напускането на Пике от испанския народен тим. Футболистът разгласи, че няма нищо срещу да продължи да играе за Испания, само че в случай че управлението упорства, той е подготвен да се отдръпна. Новината провокира потрес измежду почитателите. За последно двамата се появиха дружно на сватбата на Лео Меси.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР