След седмици на всевъзможни спекулации, на 22 март Кейт Мидълтън

...
След седмици на всевъзможни спекулации, на 22 март Кейт Мидълтън
Коментари Харесай

От кого скри диагнозата си Кейт

След седмици на всевъзможни спекулации, на 22 март Кейт Мидълтън реши да ни осведоми каква тъкмо е повода да изчезне за толкоз дълго време. Диагнозата й бе неприятна изненада за всички и, става известно, освен ние не сме били наясно с нея единствено до преди дни.
 Кейт Мидълтън и диагнозата рак - по какъв начин я одобряват принц Уилям и родителите на принцесата на Уелс
Изплашен и беззащитен - по какъв начин диагнозата на Кейт промени Уилям

Коя е другата й огромна опора

С цел най-много да опази децата си, принцесата на Уелс е пазела в загадка, че е болна от рак даже от свои близки родственици и другари. Кръгът от хора, които са знаели за положението й, е бил извънредно стеснен, с цел да се сведе до най-малко опцията за приключване на информация към медиите преди тя сама да реши, че е пристигнал моментът да показа всичко.

Така видеото, което бе оповестено в формалните профили на  и Кейт Мидълтън, е предизвикало изненада и удивление и у хора, които могат да кажат, че познават добре принцесата и са си близки.
 Снимка 658991

Но очевидно не толкоз близки, че да знаят всичко за нея в сходни моменти. Най-вероятно тя е споделила, че е диагностицирана с рак, единствено със брачна половинка си, с краля и кралицата, с родителите си и със своите брат и сестра, написа People.
анкета
Очаквахте ли повода за отсъствието на Кейт да е толкоз сериозна?
Да, личеше, че нещо съществено се случва Не, беше напълно изненадващо Няма значение, значимото е Кейт да се оправи Първо Чарлз, след това Кейт - някой ги прокле тези хора
Да, личеше, че нещо съществено се случва

Не, беше напълно изненадващо

Няма значение, значимото е Кейт да се оправи

Първо Чарлз, след това Кейт - някой ги прокле тези хора

Никой от тях обаче на този стадий не си разрешава да разяснява положението на принцесата на Уелс, съобразявайки се с нейното предпочитание тази борба да си остане персонална. Само брат й Джеймс публикува тяхна снимка като деца в обществените мрежи и написа, че дружно са покорявали доста върхове и този път още веднъж ще се оправят.
 Кейт Мидълтън и изказването за диагнозата й - за какво то се появява тъкмо в този момент
Защо видеото на Кейт излезе тъкмо в този момент

Принцесата сама е написала текста за изказването си

Както към този момент стана ясно, принц Хари и Меган Маркъл също не са били известени за здравословните проблеми на Кейт Мидълтън и са разбрали за тях тогава, когато и всички останали. А след това побързаха да й изпратят пожелания за бързо възобновяване. Подобни благопожелание насочи и братът на починалата принцеса Даяна Ърл Спенсър, който се възхити на принцесата на Уелс и нейните " мощ и улегналост ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР