След създаването на услугата Google Maps, в света се появи

...
След създаването на услугата Google Maps, в света се появи
Коментари Харесай

Необичайна аномалия, открита в Антарктида. Какво е?

След основаването на услугата Гугъл Maps, в света се появи изцяло нов вид проучвания – виртуални.Сега без да се излиза от вкъщи е допустимо деликатно да се изследват тези места, където даже в наше време кракът на човек не е стъпвал. И там се откриват необикновени неща …От откриването на Антарктида е минало доста време, само че и до през днешния ден тази част на планетата остава същинска мистерия. Какво се крие под километрите лед, можем единствено да гадаем.Въведете координатите 66°37’37.57″S 110°16’39.19″E в Гугъл Earth и по-късно преместете таймера на 2004. Ще видите нещо любопитно.

 Необичайна особеност, открита в Антарктида
Необичайна особеност, открита в АнтарктидаТози чудноват обект измежду пейзажа се откроява доста от заобикалящата го среда. Изглежда, че или е отпечатък върху леда от нещо извънредно и доста огромно, или има нещо извънредно и огромно под леда.Четете още: Появи се нов кръг в културите, наименуван тамплиерския кръст (видео)

 2 600x375 - Необичайна особеност, открита в Антарктида. Какво е?
Размерът на аномалията е 105 метра на 40 метра, височината му е към 10 метра. Някои към този момент допускат, че това е загадка база на извънземни.
Обектът в действителност наподобява неестествено като цяло, като изкуствена конструкция. Може ли да е естествена групировка или там в действителност има нещо?

 3 600x348 - Необичайна особеност, открита в Антарктида. Какво е?
Решете сами …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР