След резила, който преживя заради скандалните снимки с 24-годишната му

...
След резила, който преживя заради скандалните снимки с 24-годишната му
Коментари Харесай

След публичния резил: Похотливият Стоян Алексиев се скри в Родопите, оттегля се временно от Народния театър

След резила, който претърпя поради скандалните фотоси с 24-годишната му държанка Ивана Бобойчева, 66-годишният артист Стоян Алексиев се поболя и се скри в Родопите. Той се убеди, че в никакъв случай не е късно да станеш за срам, по тази причина решил да изчезне за известно време от столицата, до момента в който отмине шумотевицата. Алексиев е отпрашил с щерка си Елица и своя внук на странствуване из Родопите и увековечил изкачването им на връх Голям Перелик със фотография. След първичните опити да замаже абсурда с нелепото пояснение, че неприличните подиуми до Народния спектакъл са били фотоси от нова кинопродукция, Алексиев въпреки всичко откри сили да признае истината. А тя е, че 24-годишната Ивана е негова държанка.

Някои даже заподозряха, че амбициозната кандидат-актриса сама е поръчала пикантните снимки, а звездата от " Откраднат живот " е жертва на младото си гадже.

Ивана употребила по-възрастния си ухажор като трамплин за бърза и лесна популярност. На една от фотосите се вижда по какъв начин младата жена гледа право в обектива.

Скандалът едвам не коства живота на Алексиев, който така и така е с разтърсено здраве. След като от него се отхвърлиха околните му и никой не го отбрани, жена му, децата му, сътрудниците му и като цяло обществото се настрои против него.

Източник издава, че Алексиев ще замрази участията си в Народния спектакъл за известно време. Въпреки, че е един от най-големите гении, той знае какви асоциации ще си прави публиката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР