След резила и тоталното унижение в Ергенът, когато уж влюбеният

...
След резила и тоталното унижение в Ергенът, когато уж влюбеният
Коментари Харесай

Бомба: Ергенката Надежда Вишева се върна при бившия си, обичала го!

След резила и тоталното оскърбление в " Ергенът ", когато сякаш влюбеният Алек Младенов я остави да виси като мисирка на финала, а той си би камшика и избяга с 200, Надежда Вишева в началото рухна. Тя като че ли изживя драмата по-тежко от съперницата си Магдалена Томова, която се сдържа и не се разплака обществено. Нани обаче си порева и това беше снимано от камерите на продукцията.

А и по какъв начин другояче, когато тя залагаше такива огромни очаквания на Алек и връзката им, надали не се виждаше омъжена за него... Е, освен с Алек не се получи, само че и след това. До момента Вишева не била разкрила подобаващ мъж, на който да се довери и с който да стартира връзка.

Знаем, че при нея е двойно по-трудно, тъй като тя не е сама, а има и към този момент пораснал наследник. А освен това състояние в близост не бъка от мераклии да стават по едно и също време и съпрузи, и татковци на непознати деца. Вишева очевидно е осъзнала това и... о, знамение - оказа се, че се е върнала при някогашния си брачен партньор. Тя разказваше, че е напуснала бащата на сина си, тъй като околните му се бъркали в връзките им и им влияели.

Приятелка на Надежда разкри, че двамата решили да си дадат нов късмет, най-много поради детето, а и към момента имали усеща един към различен. По профила на Нани в Инстаграм проличава, че е щастлива и е настроена на сантиментална вълна, пускайки фотоси от гръцкото имение на мъжа й. На доста от тях тя е със сина им, който също е очевидно благополучен.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов надежда вишева Магдалена Томова ергенка имение гръцкото имение
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР