След развитието на снощните мачове от група В на Шампионската

...
След развитието на снощните мачове от група В на Шампионската
Коментари Харесай

Легенда на Интер: Невъзможно е Реал Мадрид да играе за реми срещу Гладбах

След развиването на снощните мачове от група В на Шампионската лига почитателите на Интер се тормозиха, че реми сред Реал Мадрид и Борусия (Мьонхенгладбах) на " Сантиаго Бернабеу " би ги класирало за елиминациите на шампионата даже и при домакинска победа на италианския отбор против Шахтьор (Донецк). Легендата на " нерадзурите " и някогашен състезател на мадридчаните Естебан Камбиасо обаче е уверен, че " лос бланкос " ще играят единствено за победа във въпросния дуел. Той разяснява и триумфа на Интер над " жребчетата ".

" Невъзможно е Реал Мадрид да играе за еднакъв в този мач. Всеки, който е играл там, го знае. Реал Мадрид не може да одобри това да излезе втори от групата. Ако останат единствено пет минути обаче, мачовете имат различен живот. Реал играе, с цел да завоюва, само че също по този начин може да приключи наедно или да загуби. Любопитно ми е да се върна обратно във времето и да схвана какво е споделил Зинедин Зидан на момчетата си преди вчерашното проваляне, тъй като преди мачовете против Интер той съобщи, че ще бъдат два финала, и Реал завоюва. За тях идващият дуел още веднъж ще бъде край.

Cambiasso: " Biscotto in Real-Gladbach? Impossibile "
— skysport (@SkySport)
Интер игра доста добре и си заслужи успеха против Гладбах. Отборът не се оправи добре, когато се опитваше да удвои преднината си. Да получиш гол тъкмо преди почивката може да те погуби, само че реакцията на треньора сподели, че отборът е налице. Ромелу Лукаку направи разликата по необикновен метод. В обстановки един на един е невероятно да го опазиш. Лукаку не е като другите, той е водач. Независимо дали си го признава, или не, само че той е водач. Мисля, че при нова победа, Интер ще продължи напред. В Мадрид няма да се играе за еднакъв резултат. Интер държи всичко в своите ръце, можем да бъдем оптимисти ", разяснява Камбиасо в студиото на " Скай Спорт Италия ".

Лидер в групата е Борусия с осем точки, следван от Шахтьор и Реал с по седем, а Интер е финален с пет.
Шампионска Лига 6 кръг, сряда 9 декември  Реал Мадрид 22:00  Борусия (Мьонхенгладбах)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР