След промяната в собствеността си- споделена между гигантите Geely и

...
След промяната в собствеността си- споделена между гигантите Geely и
Коментари Харесай

smart #1: Възраждането на марката започва

След смяната в собствеността си- споделена сред колосите Geely и Mercedes-Benz, емблемата smart (smart Automobile) е на прага на совето рестартиране, а през днешния ден имаме опция да отправим взор към първата напълно нова кола на марката, въпреки и в замаскиран прототипен вид.

Първият сериен модел на smart ще бъде и следвайки новата тактика на компанията, ще бъде с напълно електрическо задвижване, а пазарното му лансиране е планувано да се случи през тази година.

"Като първи плануван артикул за лансиране след обновяването на марката, smart #1 комбинира съвършено технологията за електрическо задвижване и премиум качеството ", разясняват от smart.

От компанията споделят, че с прототипи на smart #1 са били извършени проби в извънредно рискови условия, включително на -40 градуса, по време на които интегрираните акумулатори, както и "криещите " се в купето дръжки на вратите, са запазили изцяло своята функционалност.

Освен на един 100% електромобил, бъдещите притежатели на smart #1 ще могат да разчитат и на подобен, който е непрестанно обвързван и с добавени функционалности посредством особено приложение за мобилен телефон.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР