След продължително преследване и стрелба Мартин Трифонов беше задържан от

...
След продължително преследване и стрелба Мартин Трифонов беше задържан от
Коментари Харесай

Събрани са нужните доказателства, че Трифонов е извършил убийството в Сотиря

След дълготрайно гонене и пукотевица Мартин Трифонов беше арестуван от полицията в гората край село Сотиря. Той е главният обвинен за убийството на 6-годишното момиченце

" Асоциален, необщителен, без другари " - по този начин дефинират от полицията арестувания 21-годишен юноша, за който има догатки, че е направил жестокото ликвидиране на 6-годишното момиченце от селото.

Мартин е бил осъждан за обири и за блудничество, лежал е и в пандиза преди 2 години.

Близо 24 часа продължи преследването му в гористите местности към село Сотиря и наоколо до Сливен.

21-годишният хипотетичен причинител на жестокото ликвидиране на 6-годишното момиченце Мартин Трифонов е хванат в покрайнините на село Ситиря след подадени сигнали от локални хора.

24 часа след тежкото престъпно закононарушение мъжът е в Сливенската болница под полицейска защита. Събрани са всички данни, че осъщественото действие е негово дело. Предстои да му бъде повдигнато обвиняване, споделиха от Окръжната прокуратура в Сливен.
основен комисар Ивайло Иванов, основен секретар на Министерство на вътрешните работи: Има пострадвания по краката. Колегите са стреляли. Имаше дълготрайно гонене. Не изпълняваше никакви разпоредби. Беше арестуван веднъж, съумя да избяга и се е наложило сътрудниците да употребяват оръжие. Предстои да бъде конкретизирано дали нарязванията по краката са от оръжия. На по-късен стадий ще стане ясно.

Пламен Стефанов - областен прокурор на Сливен: Предстои повдигането на обвиняване на Мартин Стоянов Трифонов. Той сега е в болничното заведение. В понеделник ще бъде импортирано искане за непрекъснато мярка за неотклонение. Събрани са всички нужни доказателства. Изготвено е разпореждане за ДНК експертиза. До на следващия ден ще имаме изваден ДНК профил. Автомобилът пътува към София. Извършена е аутопсия. С това общо взето цялата интервенция е завършила сполучливо.
В издирването на килъра се включиха сили на полицията, жандармерия, планински спасители, Гранична полиция и локални хора.

Според полицията причинителят на жестокото ликвидиране няма душевен проблеми. Освен това стана ясно, че за това закононарушение са знаели неговите близки, само че те не са съдействали на органите на реда.

Напрежението измежду жителите на село Сотиря понижа откакто схванаха новината за задържането на хипотетичния палач на 6-годишното момиченце.
 Заловиха обвинения за убийството на детето от Сотиря Заловиха обвинения за убийството на детето от Сотиря
Мартин Трифонов, който е главен обвинен за убийството на 6-годишното момиче в сливенското село Сотиря, е арестуван от полицията в гората край Сливе...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР