След празниците обаче ни очаква голямото нашутване, обяви математикът проф.

...
След празниците обаче ни очаква голямото нашутване, обяви математикът проф.
Коментари Харесай

Празнувайте спокойно, вирусите няма да ви развалят веселбата!

След празниците обаче ни чака огромното нашутване, разгласи математикът проф. Николай Витанов

Празнувайте умерено, Ковидът няма да ви скапе веселбите за Рождество Христово и за Нова година! Това разгласи математикът проф. Николай Витанов, който по време на пандемията бе началник на екип, извършващ разбори и прогнози за Националния действен щаб за битка с ковид.

Той предвижда, че няма да има препълване на лечебните заведения. Не се чака и дифузно разпространяване на COVID-19. „ Спазвате обикновените защитни ограничения и гледате да не се получи второстепенен пик до идващите празници! И да се получи, няма да е огромен, тъй като се справяте добре и празниците се чакат да са спокойни “, прибавя професорът. 

„ Слушайте блажни приказки за триумфи и напредък и помнете: наличието на това е - тотална несръчност, а формата - мазна баничка. Гледайте и си правете ранглиста, коя баничка е най-мазна около Новата година! И като пристигна 2024-та, отново ще е същото. Същност: мижи да те лажим, форма: Кукленото шоу. Чакаме Шенгенското нашутване. Ето ви част от него - Народното събрание на Нидерландия не гласоподава „ За “ влизането ни в Шенген - предлагането не набра задоволителен брой гласове. Ама ве-ли-и-и-и-и-ка победа, късат си облеклата нашутените юнаци “, разяснява той.

„ И къде е великата победа? Няма решение „ За “ приемането ни. Няма решение „ За “ приемането ни и единствено по въздух. Шут до шута, блага моя майно льо, а пинчер-бауцарите въртят насинени задници и бауцат за великата победа. Чакаме идващите шутове по въпроса. Гледаме, дали ще са гарнирани с афганистански " бежанци ", прибавя проф. Витанов. 

„ Както се и очакваше, бе осъществено национално изменничество – двойното поданство бе набутано в Конституцията. Няма мърдане, няма оправдания. Всеки беше питан персонално, дали е склонен. Списъкът с националните предатели е налице. Това се и очакваше. Какво друго да очакваш от продажници, наведени по този начин, че носовете им орат земята, хванати са за топките и извън ги шутят, както си желаят “, написа той във Facebook.

„ Сега ще видите по какъв начин цирковете от Кукленото шоу ще затихнат. Време е да се снишаваме. Националното изменничество мина, следва да чакаме шутовете извън. Какво става с Шенген? Съвсем ли ще ни шутят или ще ни шутят отчасти с приемане на афганистанци? Унгария ще ни шути ли или към този момент ни шути, та клекнахме за таксите за газа. Апропо, що ги въведохме? Пинчер-бауцарията се нагъзи, да го шутят …. унгарците. Жалка работа, но доста жалка. Паметника какво ще го вършим? И там нашутени, регионалната шефка - с защита, че националната обич е огромна. Както виждате – за нищо не стават. Чакат да ги ориентират с шутове извън. Такова е ситуацията – с цел да са в играта, задниците им са насинени от шутове “, разяснява професорът. 

„ Иначе – никой няма да ги базари за нищо и дето има една приказка – живи са умрели - жалките шутове от кукленото шоу. Между другото, Украйна има потребност от пушечно месо. Някой доброволец от пинчер-бауцарите няма ли да иде? Няма, по какъв начин ще иде? Че нали руснаците ще почнат да го замерят с ръчни гранати из окопите. Къде по-удобно е да се пинчер-бауцарства отдалече. Тъй, че очаквайте цирковете и Кукленото шоу да продължат. Те друго не могат. Хванати са за топките и ще летят натам, накъдето ги нашутят. Това е ситуацията. Следва Шенгенското нашутване. Въпросът е – дали ще има гарнитура от австрийски афганистанци или нашутването ще е без гарнитура “, прибавя той.

„ Гледайте в този момент какво почва – чупене на китки – а-у-у-у, но отново не стана, а-у-у-у-у, но не ни пусна в сухопътния Шенген, а-у-у-у-у, велика победа, пуснаха ни по въздух, но ще ни изпълнят с афганистанци. А какво беше преди националната изменничество с Конституцията – ще влезем, бе, ето влязохме, бе, ур-ра-а-а-а! Само дето Народното събрание на Нидерландия би трябвало да не ни нашути. И Австрия би трябвало да не ни нашути. Унгария би трябвало да не ни нашути. Статистиката споделя, че когато пинчер-бауцарят може да получи три или повече шута едновременно, той получава най-малко един. Я да забележим, дали статистиката бърка. Има възможност 1% и да бърка “, пресметна математикът. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР