След повече от шест тиража и тяхното пълно изчерпване, книгата

...
След повече от шест тиража и тяхното пълно изчерпване, книгата
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов пред пловдивска аудитория довечера в „Тракарт”

След повече от шест тиража и тяхното цялостно привършване, книгата на проф. Иво Христов „ Пред пепелището на нестаналото българско общество " продължава да вълнува четящите и изкушени от истината българи. Затова той даде обещание допълнено издание, което към този момент е реалност и ще бъде показано довечера (5 Март 2018 г). от 18:00ч. в „ Културен център „ Тракарт " (подлез „ Исторически " ), гр. Пловдив.

„...И защото пушилката на приказката за наивници, наречена „ преход " въпреки всичко постепенно стартира да се сляга, измежду отровните й миазми мержелеят очевидно сивите контури на един нов свят, в който мнозина стартират инстинктивно да усещат, че са предопределени да бъдат в основата, а не на върха на хранителната верига. Оттам трескавото хвърляне и безразборното търсене на излаз: „ желаеме нови избори, нов парламент, друго държавно управление, понижаване на депутатите, увеличение на „ цивилен " контрол; да ги сменяем с „ народа " ; да сменим тази изборна система с онази, този с оня, да отменим парламентаризма, да го сменяем с директна демокрация; партиите са негодни, да ги сменяем с „ персони " ; би трябвало да се смени „ системата ", не знаем с коя, само че трябва; не ви признаваме „ прехода ", желаеме различен „ преход "... ". Късно ли е и затворени ли са шлюзовете на историята? Отговорите на тези и още въпроси в допълненото издание на „ ПРЕД ПЕПЕЛИЩЕТО НА НЕСТАНАЛОТО БЪЛГАРСКО ОБЩЕСТВО " и персонално от проф. Христов тази вечер!

„ Въпреки плашещото заглавие, тази книга е написана с болежка, с грижа и обич за България. България, която не е просто байрак или име, а България, която е „ бабино коляно ", „ бащино огнище ", „ аромат на пръст ", „ чувство за звездно небе ", „ чувство за сенките на нашите предшественици, които ни гледат каква ще я свършим в този момент ", споделя проф. Христов. Книгата към този момент имаше своите министър председатели в София и Бургас. На тях проф. Христов не скри приятната си изненада от интереса на многочислената публика.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР