След потвърждението за оставането на Синиша Михайлович начело на Болоня,

...
След потвърждението за оставането на Синиша Михайлович начело на Болоня,
Коментари Харесай

В Болоня решени - откупуват Вальо Антов от ЦСКА през лятото

След потвърждението за оставането на Синиша Михайлович отпред на Болоня, то в Емилио Романя започнаха да разкриват бъдещите проекти на клуба. Договорът на сръбския експерт бе продължен до 2023-а година.

Михайлович можеше да се махне от клуба, единствено в случай че бе пристигнало предложение от огромен италиански или европейски гранд, като такова не пристигна, а в този момент в борда на „ рособлу” към този момент мислят за бъдещето си, дружно със Синиша.

Италианският клуб ще се концентрира върху обновяването на защитнатаси линия, където пада и отговорността на българина Валентин Антов. Италианският публицист, непосредствен до Болоня – Марио Саки, твърди, че Болоня е решен да откупи Валентин Антов от ЦСКА. За задачата италианците ще доплатят 3 милиона евро на българския клуб за услугите на родния защитник, откакто в този момент Антов играе чартърен в Италия от януари 2021-а година.

Очаква се в най-скоро време шефовете на Болоня да се съберат и да стартират правенето на идея за идните прехвърляния в клуба. Все отново от Италия настояват, че чувството е, че Антов ще продължи да играе на „ Ренато Дал’Ара” и в идващите години. По периферна роля ще се отреди на 36-годишния Данило, като бранителят се чака да сяда по-често на пейката и да има задължения към по-второстепенните мачове за тима.

Сходна ще бъде обстановката на Антов и с тази за 28-годишния Адама Сумаоро. Той също е чартърен в Болоня, само че ще бъде изплатен от Лил за към два милиона евро. Очаква се тъмнокожият футболист да бъде насочна точка за отбраната на „ рособлу” дружно с българина.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР