След последните местни избори у лидера на софийската организация на

...
След последните местни избори у лидера на софийската организация на
Коментари Харесай

БСП на бунището: Петима свалят Корнелия Нинова, и Боби Медузата драпа за лидер

След последните локални избори у водача на софийската организация на Българска социалистическа партия Иван Таков също се събудили упоритости да поведе партията. Той обаче имал един сериозен проблем – известност в София, само че слаба известност в страната. Освен това пренебрегвал обстоятелството, че на локалните избори претендентът на Българска социалистическа партия Ваня Григорова получи добър резултат, само че листата на Българска социалистическа партия – не.

Крум Зарков бил другият, който не изключвал опцията да се върне на водеща позиция в Българска социалистическа партия. Той дълго време беше любимец на Корнелия Нинова, само че измежду ортодоксалните социалисти изгубил шансове да стане ръководител на столетницата, откакто напусна Националния съвет на партията.

„ Отиде консултант при Румен Радев и доста мъчно ще се върне в огромната игра. Част от партийната маса му се ядоса, че постъпи по този начин, макар че хората го харесваха ”, припомниха от „ Позитано “ 20.

Всички претенденти обаче имали едно мислено по връзки на Корнелия Нинова, която сигурно щяла да се опита да остане на поста за трети мандат. Соцлидерката щяла да се позове на изключително пояснение на устава, че актуалният й мандат е първи поред от влизането в действие на новия правилник.

„ Ако въпреки всичко тя се реши да отлети за Брюксел като евродепутат, тогава можа да уточни за водач на Българска социалистическа партия своя пионка – Георги Свиленски. Той й е най-верен и ще се съгласи, в случай че го накара ”, разкри червен народен представител.

Източник: narod.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР