След посещението на депутати от Възраждане в Русия от Продължаваме

...
След посещението на депутати от Възраждане в Русия от Продължаваме
Коментари Харесай

След визитата на „Възраждане” в Москва: В НС искат отстраняване на двама депутати от комисии

След визитата на депутати от „ Възраждане ” в Русия от „ Продължаваме Промяната-Демократична България ” желаеха изключване на двама народни представители от комисии, в които членуват, заяви Българска национална телевизия. Става въпрос за Ангел Георгиев от Комисията по външна политика и Ивелин Първанов от Комисията по защита.

Те бяха в Русия по покана на партията на Владимир Путин „ Единна Русия “, където участваха в неин конгрес.

„ Народни представители, които бяха в Русия по покана на партията на Путин, споделят, че са ги уведомили за външната политика на страната. Какво толкоз са ги инструктирали, предавали ли са информация, която касае националната сигурност? ” - попита Явор Божанов от ПП-ДБ.

" Може би някои хора са привикнали да получават указания и ние не сме като тях. Бяхме в университет, където студенти учат дипломатически предмети. Разбирам, че от ПП-ДБ са привикнали да получават указания, само че ние бяхме там навън. А инструктажите нормално не се вършат навън и хората не се снимат начело ”, съобщи Ивелин Първанов от „ Възраждане ”.
Припомняме, съветският държавен институт МГИМО, където се образоват фрагменти за външната политика на Русия, е привързан със спецслужбите на страната, третираща България като „ неприятелска страна “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР