След пороя от гняв и възмушение към кандидат-кмета Васил Терзиев

...
След пороя от гняв и възмушение към кандидат-кмета Васил Терзиев
Коментари Харесай

Христо и генералът стреснати: Ма хайте Терзиев, по-добре Кирил да дойде

След пороя от яд и възмушение към кандидат-кмета Васил Терзиев поради Държавна сигурност корените му и яростта на десните симпатизанти, Демократична България втвърдиха позицията си и пробват да извоюват заден ход.

Огъналите се Христо Иванов и ген. Атанасов са се видели в знамение и в суматоха да не изгубят гласоподавателите си и са поискали от Политическа партия да отдръпват шефа на " Телерик ". Остра реакция за единодушието с номинацията на Терзиев пристигна и от актива на тъмносините.

Двамата водачи са дали и ексцентрично предложение - че кандидатурата на Кирил Петков  би била доста по-успешна,100% различим е, въплъщава реформите  и това би бил най-умният и печеливш ход, въпреки и просрочен.

Апелът на десните е пристигнал на закритата лидерска среща в понеделник.     

Двамата съпредседатели на Демократична България са признали, че деятелите им са разярени от любимеца за градоначалник и пред тях стои големият риск да изгубят сериозна част от члентовегте и симпатизантите си.

Лидерската двойка от Демократична България са упорствали, че към момента не е късно да се направи смяна и да се издигне по-консенсусна кандидатура с чисто минало. „ Може да загубим пагубно изборите. ”, предизвестили много обезпокоени Атанасов и Иванов „ Промяната ”.

Тревогите и деликатното състояние на Иванов и Атанасов по отношение на почитателите им надали ще накара " Промяната " да се самоопровергае, като се откаже от дълго рекламирания си любимец, само че по този начин или другояче, в лагера на ръководещата коалиция върви разединение.      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР