След почти цялостна смяна на кадри в енергетиката преди ден,

...
След почти цялостна смяна на кадри в енергетиката преди ден,
Коментари Харесай

Смяна на местата и в Булгаргаз, Деница Златева вече не е изпълнителен директор

След съвсем цялостна промяна на фрагменти в енергетиката преди ден, Българският енергиен холдинг (БЕХ) продължи с рокадите и заяви за смяна в управлението на държавното сдружение " Булгаргаз ". В публично известие от БЕХ показват, че е призната оставката на изпълнителния шеф Деница Златева, а нейното място ще заеме Веселин Синабов.

Синабов е шеф на дирекция " Търговия с природен газ " и член на Съвета на шефовете на " Булгаргаз ". Преди това е заемал разнообразни позиции в " Булгартрансгаз " и " Овергаз ".

Златева зае поста през август 2022 година по времето на служебния кабинет на Гълъб Донев. Тогава бяха заменени и четирима от петимата членове на борда на шефовете. Тя беше заместник-председал на Българска социалистическа партия, някогашен вицепремиер по еврофондовете, Като изпълнителен шеф на газовото сдружение нейният автограф стои под съглашението сурската компания " Боташ ", за което анкетна комисия в Народното събрание откри, че е нанесло съществени вреди на България.

Докладът на комисията обаче по този начин и аради появила се секретна информация след приемането му, съгласно ръководителя на комисията Жечо Станков.

Промените в ръковоството " Булгаргаз " влизат в действие от деня на регистриране на решенията в Търговския указател към Агенцията по вписвания до провеждането на нов конкурс, прецизират от БЕХ.

Във вторник с решение на БЕХ бяха менени бяха управленията на " Мини Марица-изток ", АЕЦ " Козлодуй-нови мощности ", НЕК и ICGB.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР