След победата над "Царско село" дисциплинарната комисия към БФС наказа

...
След победата над "Царско село" дисциплинарната комисия към БФС наказа
Коментари Харесай

От БФС наложиха 3 глоби на Ботев /Враца/ след мача с Царско село

След успеха над "Царско село " дисциплинарната комисия към БФС наказа тимът на "Ботев " /Враца/ с 3 санкции в размер на 450 лв.. За нерегламентирано потребление на факли и димки от клубът би трябвало да платят глоба в размер на 75 лв.. За хвърлени предмети от трибуните врачани са санкционирани със 125 лв., а за за нецензурни и вулгарни викания и транспарант наложената санкция е в размер на 250 лв..
"За нерегламентирано потребление на димки, на съображение чл.37, ал.1, т.22.2, б.А от Директива за птиците /2017/2018/ – ДК санкционира ПОФК "Ботев " гр. Враца с имуществена глоба в размер на 75 лв..
За хвърлени предмети, на съображение чл.37, ал.1, т.4, б.А, предложение 1 от Директива за птиците /2017-2018/ ДК санкционира ПОФК „ Ботев” гр. Враца с имуществена глоба в размер на 125 лв..
По сезиране от Комисия „ Етика и феърплей”, на съображение чл.4, по отношение на чл.5, ал.1 и чл.6, ал.8, за нецензурни и вулгарни викания и транспарант – ДК санкционира ПОФК "Ботев " гр. Враца с имуществена глоба в размер на 250 лв. ", се споделя в известието на БФС.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР