След период на оперативни действия криминалисти от група „Тежки престъпления“

...
След период на оперативни действия криминалисти от група „Тежки престъпления“
Коментари Харесай

Разбиха свръхмодерна оранжерия за отглеждане на канабис в Дупница

След интервал на оперативни дейности криминалисти от група „ Тежки закононарушения “ в районно управление (на МВР) -Дупница и в условия на необходимост през вчерашния ден са извършени процесуално-следствените дейности в индустриален завод в някогашния селскостопански двор в с. Крайници.

В прикрити пространства са открити построени уреди с електронна автоматизирана овлажнителна система и електронна хидропонна система за оранжерийно произвеждане и сушене на високорискови наркотични субстанции.

Задържаха под стража обвинен за развъждане на марихуана



В оранжерията са открити и конфискувани 48 засадени канабисови растения с разнообразни размери, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.



43-годишният притежател на индустриалния завод е арестуван с полицейска заповед за 24 часа в ареста на районно управление (на МВР) Дупница. По случая е формирано досъдебно произвеждане.



За последните 3 месеца това е втора сполучлива интервенция, осъществена под наблюдението на прокуратурата от криминалисти на РУ- Дупница по противопоставяне на закононарушенията, свързани с опиати.



В края на февруари от парцел в същото село бе конфискувана таблетираща машина и над 5 кг таблетиран опиат.



(Снимки: МВР)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР