След първоначалният шок и ужас от разговора на измамниците, идва

...
След първоначалният шок и ужас от разговора на измамниците, идва
Коментари Харесай

Делян Добрев: Настават мъжки времена! Време е ДБ да възмъжеят

" След първичният потрес и смут от диалога на измамниците, идва ред трезво да помислим какви са разновидностите. Според мен те постоянно са били два: Дясно държавно управление с гласовете на,, Демократична България и Има Такъв Народ, или избори ", написа депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев във Facebook.

Той изброява плюсовете: " Стабилно болшинство от 142 депутата, 100% съвпадане на приоритите и стратегиите, кардинални и верни позиции по геополитическите въпроси, способни политици и специалисти, които могат да извадят страната от рецесията на Политическа партия.  " Минуси: Не виждам ".

Поясняваме, че за да се осъществи този вид на Добрев, третият мандат би трябвало да бъде връчен или на, или на Има Такъв Народ.

При втория вид на изборите, Добрев показва, че " партията на измамниците от Политическа партия ще отиде в небитието. Истинското наказание/възмездие в политиката го дават гласоподавателите и аз нямам подозрение, че Политическа партия ще си получат заслуженото ".

" Минуси: Шести следващи избори, още няколко месеца безпорядък и неустановеност, липса на бюджет, задълбочаване на кризата и други ", написа той.

" От доста време настоявам, че ключът към решение на парламентарната рецесия се държи не от , Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, или Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в, а от Христо Иванов. И това е реалност освен в това заседание. Така беше и в предходното, най-вероятно ще е по този начин и в идващото ", написа Добрев.

Депутатът зове: " Време е Демократична България да възмъжеят и да поемат своята отговорност. Не могат повече да се крият зад обединения с Политическа партия (партия за която от Демократична България са били постоянно наясно, че е пасмина от измамници, жадни за власт). Настават мъжки времена. Време е да се прояви кураж, държавническо държание и отговорност към гласоподавателите.

" Ако все пак, въпреки всичко се образува някакъв Франкенщайн с присъединяване на и Политическа партия, виновността за това ще е колкото на, толкоз и на Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и Демократична България ", акцентира още Добрев.
 

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР