"След първия ми мъжки образ в предаването, в следващия лайв

...
"След първия ми мъжки образ в предаването, в следващия лайв
Коментари Харесай

Гери-Никол имитира акцент от Бронкс за образа на Cardi B в „Като две капки вода“

"След първия ми мъжки облик в предаването, в идващия лайв Бутона на шанса избра да извършвам ария на Cardi B, първата жена- рапър, номер едно в класацията на Билборд “, споделя разгорещено Гери-Никол, която се приготвя за новото си видоизменение в „ Като две капки вода “.

„ Cardi B е един от изпълнителите, които ме въодушевяват. Наистина се зарадвах, че тя ми се падна като моя последваща задача, само че това не значи,че ще ми бъде елементарно, в противен случай. Моят и нейният тембър са много разнообразни. Тя е от Бронкс и акцента, с който приказва и пее е характерен, също по този начин има лек говорен недостатък “, добавя певицата, която работи по достоверните акцент и звучене.

Марги Хранова ще даде препоръки на Софи Маринова за преобразяването ѝ в естраднат певица. По време на идващия лайв Софи ще би трябвало да се преобрази точно в Марги, пробвайки усета на естрадата.

Марги Хранова за първи път ще се изправи пред предизвикването на танците за облика на Дженифър Лопес.„ Упражнявам се съществено с балета, защото в това парче има изкючително доста танци “, разяснява тя.

Боби ще би трябвало да се трансформира в същински ураган с Джеймс Браун, а Константин ще донесе балканското звучене с облика на Василис Карас. Златка ще заеме едно от многото превъплъщения на Мадона, а кое ще бъде то феновете ще схванат в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA. Славин ще влезе в облика на Кристина Агилера, а Иван Юруков ще се трансформира младежа, превзел сърцата в България и по целия свят – Кристиан Костов.

Не пропускайте шоуто в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР