След първата публична премиера на уникалния си и първи модел POLESTAR

...
След първата публична премиера на
уникалния си и първи модел POLESTAR
Коментари Харесай

Начало на заявките на уникалният POLESTAR 1

След първата обществена премиера на уникалния си и първи модел POLESTAR 1 на международното ревю в Женева, новата автомобилна марка POLESTAR разгласи, че вече приема поръчки за закупуването на луксозния състезателен хибрид.

От POLESTAR разясняват, че процедурата по заявяването на интереса за покупката на POLESTAR 1 включва депозит от 2500 евро (с опция за цялостно възстановяване), а за момента от възможността да придобият колата могат да се възползват жителите на Китай, Съединени американски щати, Швеция, Германия, Норвегия, Холандия, Дания, Финландия, Англия, Испания, Франция, Португалия, Полша, Италия, Австрия, Швейцария, Белгия и Канада.

Първата кола на - Polestar 1, представлява двуврато, четириместно спортно луксозно купе, което е оборудвано с хибридна задвижваща система. Общата мощ на автомобила е 600 конски сили, а в чист електрически режим колата е в състояние да измине 150 километра, което го превръща в водач в сегмента на хибридните предложения.

Електрифицираният Polestar 1 ще бъде пуснат в производство в Китай в средата на 2019 година, а скоро по-късно ще бъде последван и от по-малък модел, наречен Polestar 2. Половината от технологичните решения, интегрирани в първата кола на на Polestar идват от Volvo, включително и самата платформа- SPA. Останалите решения и технологии са напълно неповторими за модела.

Polestar 2 пък ще бъде първата изцяло електрическа кола стартирана от компанията Volvo Car Group, и първата от общо пет напълно електрически оферти на Polestar или Volvo, които ще бъдат стартирани на пазара сред 2019 и 2021 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР