След определена възраст или при някои заболявания е наистина важно

...
След определена възраст или при някои заболявания е наистина важно
Коментари Харесай

Как да изберем апарат за кръвно налягане

След избрана възраст или при някои болести е в действителност значимо да проследявате кръвното си налягане. И освен това е от значително значение да го вършиме с качествени, прецизни апарати за кръвно, които ще Ви подсигуряват точни резултати и съответни разбори на Вашето положение. В идващите редове ще Ви разкажем за едни от най-хубавите марки апарати за кръвно, които можете да намерите на пазара.

Omron

Тази марка е измежду най-хубавите в областта на медицинските уреди – апарати за кръвно, електронни термометри, инхалатори и други. Нещо повече, тя предлага устройства на налични цени, тъй че би била съвършената инвестиция в здраве. Апаратите за кръвно на Omron имат равнища на акуратност над 95%. В множеството случаи са снабдени с огромни екрани и се ръководят единствено с един бутон, което прави отчитането още по-лесно и комфортно даже и за хора в по-напреднала възраст. Предлагат се разнообразни модели, в това число такива за китка, както и с спомагателни функционалности, като разкриване на несиметричен сърдечен темп или свързване с мобилно приложение.

iHealth

iHealth са профилирани в производството на високотехнологични цифрови медицински уреди. Техните имат спомагателни смарт функционалности, които вършат ежедневното следене на показанията доста по-лесно и бързо. Някои от моделите употребяват безжично устройство за отчитане и разбор на резултатите, което ги прави още по-удобни. Могат също по този начин да работят и с мобилно приложение, посредством което можете да запаметявате и следите резултатите си непосредствено във Вашия телефон. Има модели, които регистрират и записват данните напряко в телефона, с цел да са Ви подръка когато и да е на деня.

 Withings

Withings създава качествени електронни устройства, като часовници, кантари, анализатори на съня и други. Withings BPM е страховит избор, в случай че желаете първокласен, акуратен и елементарен за приложимост уред за кръвно, създаден благодарение на кардиолози. Той има неповторим футуристичен дизайн, мек маншон, лек корпус и сензорни копчета, които още повече улесняват използването му. Дава равнища на акуратност над 98%. Можете да го свържете със смарт телефона си, без значение дали употребявате Android или iOS, и да синхронизира получените показания. Ще имате достъп до данните си когато и да е, а резултатите и анализите могат да бъдат споделяни посредством обществените мрежи и да доближат елементарно до Вашия лекуващ доктор. Работи с акумулаторна батерия, която с едно зареждане може да издържи към 6 месеца измервания.

 Beurer

Това е немска марка медицински и козметични електронни устройства, наложена на пазара поради положителното ѝ качество и съвършеното му съответствие с цената. Предлага огромно многообразие от апарати за кръвно, както за горната част на ръката, по този начин и за китката. Част от апаратите оферират и спомагателни функционалности, като следене на няколко души и свързване с мобилно приложение. Най-новите модели работят без маркучи и кабели и имат новаторски маншет, който основава същински комфорт при потребление.

Sendo

Тази известна японска марка създава механични и цифрови апарати за кръвно налягане към този момент над 30 години. Разработчиците основават новаторски технологии, последната от които е HIRA – Heartbeat Irregularity Rate Analysis, която разпознава и регистрира признаци на аритмия. Апаратите с HIRA записват получените данни и ги употребяват за разбор на новите, като при потребност оповестяват за нараснали опасности.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР