След оповестяването на брутални детайли от съвместния живот на бившата

...
След оповестяването на брутални детайли от съвместния живот на бившата
Коментари Харесай

Делото Джони Деп - Амбър Хърд продължава с нов епизод в САЩ - снимки

След оповестението на брутални елементи от взаимния живот на някогашната двойка Джони Деп - Амбър Хърд пред съда в Лондон, сагата продължава с нов епизод

След оповестението на брутални елементи от взаимния живот на някогашната двойка Джони Деп - Амбър Хърд пред съда в Лондон, сагата продължава с нов епизод, този път в Съединени американски щати. Двамата се упрекват взаимно в клюка, а през днешния ден се изправят пред съда в Съединени американски щати.

Съдия Пени Азкарате в съда Феърфакс, дребен град в щата Вирджиния покрай Вашингтони, разгласи, че процесът може да продължи няколко седмици.

Джони Деп и Амбър Хърд се явиха на делото, и на влизане отхвърлиха да вършат изказвания. Пред съда се бяха събрали почитатели на артиста с пиратски флагове и табели " Правосъдие за Джони ".

 Правосъдие за Джони

„ За мен Джони е почтен “, сподели пред Агенция Франс Прес 49-годишната Кармен Мария Паган Карло от Пенсилвания. „ Аз съм била измъчвана жена, и знам по какъв начин наподобява измъчвана жена. Джони не е подобен ", съобщи почитателката.

Свидетелите по делото са като от голяма холивудска продукция: Илон Мъск, актьорите Джеймс Франко и Пол Бетани, актрисата Елън Баркин , и други

58-годишният Джони Деп и 35-годишната Амбър Хърд ще се явят персонално.

Съдебният развой започва от вестникарско каре от 2018 година във Washington Post, в което Амбър Хърд разказва себе си като „ жертва на домашно принуждение “.

 Амбър Хърд

Актрисата не уточни името на Джони Деп като принудител. Двамата се срещнаха през 2009 година на снимачната площадка на " Рум Експрес " и подписаха брак през 2015 година През 2016 година обаче тя изиска от съда да й бъде издадена ограничаваща заповед против него.

Разводът им завърши с шумно дело през 2017 година

 Джони Деп

Звездата от " Карибски пирати " изрично отхвърля да е удрял брачната половинка си, и заведе дело за клюка против нея. Искът е на стойност 50 милиона $.

Актрисата предприе контраофанзива, като на собствен ред подаде тъжба за клюка с иск на стойност 100 милиона $.

Хърд твърди, че брачният партньор й се е трансформирал в „ страшилище “ от несъразмерната приложимост на опиати. Деп призна, че е употребявал " прекалено много " опиати, само че и че в никакъв случай не е посягал на брачната половинка си.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР