След около 10 дни почивка от дългото и изтощително посещение

...
След около 10 дни почивка от дългото и изтощително посещение
Коментари Харесай

Когато Меган срещна семейство Мидълтън

След към 10 дни отмора от дългото и изтощително посещаване в Австралия и Нова Зеландия, бременната Меган Мaркъл е още веднъж на линия за претрупан коледен график . Снощи тя и принц Хари участваха на благотворително събитие, на което имаше и други забавни посетители.

Докато не стопира да се шуми за омраза сред Меган Маркъл и Кейт Мидълтън, херцогинята на Съсекс се оказа на едно и също място със фамилията на херцогинята на Кеймбридж . Защото и родителите на Кейт Мидълтън, брат й Джеймс, неотдавна родилата Пипа и брачният партньор й Джеймс Матюс бяха измежду гостите на коледeн концерт в Лондон.

 Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс

Междувременно Кейт Мидълтън за следващ път блесна с тиарата на принцеса Даяна и с красива бяла рокля по време на церемониален банкет в Бъкингамския замък.

 Снимка 393491

Защо Хари и Меган не бяха там, можем единствено да допускаме. Но като имаме поради, че на благотворителното събитие участваха доста другари на херцога на Съсекс, сигурно им е било по-интересно. А и благотворителният фонд е отдаден на другар на Уилям и Хари, който умира в злополука едвам 18-годишен.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Meghan Markle (@hrhofsussex) на Дек 4, 2018 в 2:37 PST

Преди празничната стратегия бременната Меган Маркъл е държала тирада пред гостите , измежду които и семейство Мидълтън. Тъй като събитието е било затворено за публицисти, разчитаме единствено на свидетелски разкази. Според тях херцогинята се е показала ужасно и много решително, написа Daily Mail.

 Принц Хари, Меган Маркъл, Кейт Мидълтън, принц Уилям и една Коледа дружно
Къде ще прекарат Коледа Хари и Меган

Кралицата сподели и ние взехме решение

Няма по какъв начин да пропуснем и един различен факт за Меган, който не ни убягна нощес. Въпреки че успяхме единствено незадълбочено да го забележим, коремчето й към този момент наподобява много наедряло . А херцогинята избра да го подчертае още повече с рокля за бременни на марката Seraphine - обичаната на Кейт, когато е бременна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР