След обяд валежите постепенно ще отслабват, а в югозападните райони

...
След обяд валежите постепенно ще отслабват, а в югозападните райони
Коментари Харесай

И утре ще е облачно

 След обяд преваляванията последователно ще отслабват, а в югозападните региони ще стопират, там и облачността ще се раздира. Вятърът ще е слаб до сдържан от север-северозапад. Максималните температури ще са най-вече сред 10° и 15°. Атмосферното налягане още ще се увеличи и ще е малко по-високо от междинното за месеца.

През нощта над по-голямата част от страната ще се задържи облачно. На места в Северна България и по Черноморието - със слаби превалявания, които до сутринта съвсем на всички места ще спрат. Над югозападните региони ще има краткотрайни разкъсвания на облачността, тук-там до най-вече ясно време. Ще духа слаб, в Източна България сдържан северозападен вятър.

Минималните температури ще са сред 6° и 11°. Утре облачността ще е забележителна, на изолирани места със слаби валежи. Ще продължи да духа слаб, в източните региони сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 11° и 16°. 

В планините ще е облачно с превалявания от дъжд, над 1800 метра - от сняг. Ще духа сдържан изток-северозиточен, по високите елементи северозападен вятър. Максималната температура на 1200 ще е към 7°, на 2000 метра - към 3°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна. В утринните часове по северното крайбрежие към момента ще превалява. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 15° и 18°, колкото е температурата на морската вода. Вълнението на морето ще отслабне и ще е към 2-3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР