След няколкото хладни и дъждовни дни от днес лятото се

...
След няколкото хладни и дъждовни дни от днес лятото се
Коментари Харесай

Лятото се връща днес

След няколкото хладни и дъждовни дни от през днешния ден лятото се връща, сочи краткосрочната прогноза на Националния институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките. През деня ще е най-вече слънчево. Над крайните източни региони преди обяд облачността ще е забележителна, само че бързо ще се раздра и намалее.

Максималните температури ще са сред 28° и 32°, за София 28°. По Черноморието преди обяд ще има забележителна облачност, само че бързо ще се раздра и намалее до слънчево време. Ще духа сдържан вятър от север-североизток, който ще отслабва.

Максималните температури ще са сред 24° и 27°. Температурата на морската вода е 22-24°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятърът от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра – към 14°.

През идващите дни времето ще бъде най-вече слънчево. В четвъртък и петък след обяд ще се развие купеста облачност, основно над източните и планинските региони, само че вероятността за превалявания е дребна. Затоплянето ще продължи и в събота оптималните температури ще са сред 30° и 35°.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР