След няколкогодишно прекъсване на изявите си група Легендите“ се завръща

...
След няколкогодишно прекъсване на изявите си група Легендите“ се завръща
Коментари Харесай

Турнето на Легендите минава през Варна

След няколкогодишно спиране на изявите си група „ Легендите “ се завръща на българската музикална сцена. “Легендите ” е група, която сплотява именити музиканти от 3 генерации в общ план, който преразказва по друг метод историята на българскатa рок музика от последните 40 години. В нея вземат участие имена с голям професионален опит, които оферират едно живо осъществяване, поднесено атрактивно и съвременно по международни стандарти, структурирано по нов за българския концертен живот метод.

В настоящия състав на „ Легендите “ влизат: Йордан Караджов от Сигнал, Димитър Кърнев от D2, Константин Цеков от ФСБ и Станислав Сланев – Стенли. Гост музиканти са Александър Обретенов и Васил Вутев.

Всички те се събират за поредност концерти в цяла България. Турнето на „ Легендите “ стартира във Велико Търново на 14 юни, с цел да продължи на 15 юни в Пловдив, на 16 юни в Стара Загора, на 18 юни във Варна , на 20 юни в Шумен, на 21 юни в Русе и на 16 юли в Бургас.

Музикалната рок епопея ще бъде разказана от самите реализатори на шлагерите, които ще пресъздадат безконечните си песни в истинските им аранжименти. Евъргрийните ще бъдат и образно показани посредством специфична мултимедия, която напълно ще потопи публиката в духа на времето на обичаните й песни.

Рок спектакълът ще предложи и изненади. Всеки от фронтмените ще изпее ария на друга група, чиито член не е.

„ В „ Легендите “ съм по покана на Косьо Марков. Спечели ме с това, че ще има крепко рок! И в действителност е по този начин! “, споделя Данчо Караджов. „ Силно стимулирани сме да поднесем на нашата аудитория неповторимо прочувствено прекарване и хората да си потеглят удовлетворени и щастливи от нашите концерти! ", разяснява Митко Кърнев. „ Даваме нов живот на обичани и познати песни, като ги представяме в разнообразни разновидности, което си е музикално благосъстояние! “, споделя Косьо Цеков. „ Изпълнението на остарели шлагери е разковничето на триумфа, само че би трябвало да има и нещо ново и ние ще го дадем на нашите почитатели! “, приключва Стенли.

Билети за националното турне на „ Легендите “ могат да се закупят в мрежите на eventim.bg и grabo.bg.

Във Варна концертът ще е на 18 юни (неделя) в Летен спектакъл от 20,30 ч.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР