След няколко успешни сесии, в които фотографи, автори и филммейкъри

...
След няколко успешни сесии, в които фотографи, автори и филммейкъри
Коментари Харесай

Red Bull JOURNEYversity търси най-креативните визуални артисти

След няколко сполучливи сесии, в които фотографи, създатели и филммейкъри се впускаха в разнообразни провокации от света на адреналиновите спортове, новото издание на Red Bull JOURNEYversity чака образни актьори (фото- и видеографи ), с очи и със постоянни камери за невероятното и предизвикателното. Те ще станат част от невижданата конкуренция Red Bull Moreni Challenge, съпреживявайки страстите на спортистите по естествения феномен Морените на Витоша.
Идеята на JOURNEYversity (от Journey + University, премеждие + университет, англ.) е да образова, за “студентите” да навлязат по-дълбоко в спецификите за отразяване на дадена приключенска активност или рисков спорт. В духа на университета, наедно с образованието е и приключението, по тази причина то се организира в подтекста на най-необикновените събития през годините. Състезанието по Витошките морени е само по рода си в международен мащаб, което ще направи участниците в JOURNEYvesity екип, отразяващ неповторимо събитие.
Тазгодишното осмо издание ще провокира персони с интерес към фотографията, късите видеа и фото/видео материалите. Избраните за присъединяване в JOURNEYversity след кандидатстване и утвърждение ще имат опция да се срещнат със стандартите за видео снимане и обработка на Red Bull Media House, да станат част от особено проведена приключенска сесия преди надпреварата, да осъществят независимо основано от тях наличие. Платформата дава опция за популяризация на репортажите през каналите на Red Bull.
Срокът за кандидатстване в Red Bull JOURNEYversity, сесия Moreni Challenge е 18 МАЙ. Желаещите да станат част от неповторимото преживяване би трябвало да изпратят свои образни материали и малко резюме​ на [email protected]​.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР